WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dimarts, 3 de setembre del 2024

Xarxa Llegim en parella 24-25

Llegim en parella és un programa educatiu que es basa en la tutoria entre iguals per a la millora de la competència comunicativa, especialment la comprensió lectora. 

La inscripció a la Xarxa Llegim en parella està oberta a tots els centres educatius de Catalunya que vulguin desenvolupar la comprensió lectora i la tutoria entre iguals en el seu centre. 

La formació de la Xarxa Llegim en parella compta amb el suport del Departament d'Educació.

Si teniu interès a desenvolupar el programa Llegim en parella al vostre centre, ara és el moment de fer la inscripció a la formació. En aquest enllaç us podeu inscriure.

Us deixem una breu síntesi del programa i de la proposta i un vídeo de presentació perquè el pugueu compartir amb els companys i equips del vostre centre i us pugui ajudar a decidir.



(Cliqueu a les imatges per ampliar la visió)

Aquí podeu veure el vídeo de presentació de la proposta, esperem us sigui interessant i decidiu formar-ne part. 


Recordeu que, per formalitzar la inscripció, cal fer-ho en aquest enllaç de manera individual. 
Si teniu qualsevol altre dubte o consulta us podeu adreçar a la coordinadora de les xarxes de Catalunya: Marta Flores: marta.flores@uab.cat 

Referències:
Duran, D., Flores, M., & Ribosa, J. (2023). Resultats en comprensió lectora de 10 anys de «Llegim en parella». Guix, 506, 36–42. (PDF)

Flores, M., Ribosa, J., & Duran, D. (2024). How does peer tutoring contribute to the development of reading comprehension? Evidence from ten years of practice. Revista de Psicodidáctica, 29(2), 176-184https://doi.org/10.1016/j.psicoe.2024.05.003