WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dilluns, 5 d’octubre del 2020

 

Curs d'especialització en Docència compartida com a instrument d'atenció a l'alumnat i de formació del professorat a escoles i instituts 

DARRERES  PLACES 
MATRÍCULA FINS EL 7 D’OCTUBRE !!  

  Contacta per més informació ester.miquel@uab.cat


Aquest curs -encara en pandèmia- cal dedicar esforços a formar-se en docència compartida?

Podrem treballar de manera col·laborativa diferents docents atenent a un grup classe? 

 I si haguéssim de treballar online, quin paper hi tindria la docència compartida?

 

 

Justament en aquests moments cal, més que mai, promoure la col·laboració docent. La docència compartida -el treball conjunt de dos docents- permet atendre millors els alumnes i aprendre amb i dels companys. És una eina útil,  tant en un escenari presencial com en un entorn virtual.

 

En aquest curs d’especialització aprendrem com dur a la pràctica la docència compartida, en els diferents escenaris que ens trobarem durant el curs, aportant eines per a la reflexió i per a la implementació real a cada centre. Fins i tot, un entorn virtual pot facilitar la col·laboració docent, tant per optimitzar el temps de planificació i avaluació conjunta, com, si la situació així ens obliga, per dinamitzar i supervisar l’aprenentatge en classes online. 

 

És una formació organitzada i impartida pel GRAI (http://grupsderecerca.uab.cat/grai/), amb acreditació de 5 ECTS per la Universitat Autònoma de Barcelona,  dirigida a petits equips docents d’un mateix centre que vulguin impulsar la introducció i sostenibilitat d’aquest recurs.

 

David Duran i Ester Miquel, Equip GRAI



Matrícula Aquí