WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dijous, 10 de setembre del 2020

 

Curs d'especialització en Docència compartida com a instrument d'atenció a l'alumnat i de formació del professorat a escoles i instituts 

 


Aquest curs -encara en pandèmia- cal dedicar esforços a formar-se en docència compartida?

Podrem treballar de manera col·laborativa diferents docents atenent a un grup classe? Té sentit parlar de treball conjunt si ens diuen que hem d’estar separats? I si haguéssim de treballar online, quin paper hi tindria la docència compartida?

 

 

Justament en aquests moments cal, més que mai, promoure la col·laboració docent. La docència compartida -el treball conjunt de dos docents- permet atendre millors els alumnes i aprendre amb i dels companys. És una eina útil,  tant en un escenari presencial com en un entorn virtual.

 

En aquest curs d’especialització aprendrem com dur a la pràctica la docència compartida, en els diferents escenaris que ens trobarem durant el curs, aportant eines per a la reflexió i per a la implementació real a cada centre. Fins i tot, un entorn virtual pot facilitar la col·laboració docent, tant per optimitzar el temps de planificació i avaluació conjunta, com, si la situació així ens obliga, per dinamitzar i supervisar l’aprenentatge en classes online. 

 

És una formació organitzada i impartida pel GRAI amb acreditació de 5 ECTS per la Universitat Autònoma de Barcelona,  dirigida a petits equips docents d’un mateix centre (mínim una parella) que vulguin impulsar la introducció i sostenibilitat d’aquest recurs. La formació s’iniciarà de manera virtual, però més endavant podria tenir algunes sessions presencials, si la situació ho permet. 

 

Us convidem a assistir a la sessió de presentació en línia del proper dilluns 21 de setembre a les 17h30’

En aquesta sessió es farà una breu presentació (30’) i a continuació podrem respondre les vostres preguntes

Per poder assistir-hi, us demanem que prèviament completeu el formulari d’inscripció1 (fins el dia 20 de setembre), per tal de poder convocar-vos a la sessió virtual a través de l’enllaç corresponent

 

 

David Duran i Ester Miquel, Equip GRAI

 

Contacte Ester Miquel: ester.miquel@uab.cat

Enllaç per inscriure’s al curs (UAB) – fins el 30 de setembre: matrícula