WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dimecres, 2 de setembre del 2020

Sessió de presentació propostes de formació per a centres de primària i secundària

Us convidem a assistir a la sessió de presentació (en línia) el proper dimecres 9 de setembre a les 17h de les dues propostes de formació del professorat que hem preparat enguany

Aquest curs, seguint la trajectòria que hem anat desenvolupant des de fa 14 anys i incorporant les línies de treball impulsades pel departament (que dona suport i finança la formació), així com també l'ajust necessari als diferents escenaris amb els que haurem de conviure us presentem les següents propostes de formació:
  1. Contribució de l'aprenentatge entre iguals a la millora de les competències lingüístiques en els futurs possibles escenaris educatius: presencial a les escoles, on-line, models híbrids, en què es treballarà en la línia del tractament integrat de les llengües (català, castellà i anglès).
  2. (En)Raonem en parella. Aprenentatge entre iguals per a la millora de la competència matemàtica i comunicativa ajustat a diferents escenaris educatius (presencial, virtual, model híbrid), en què es treballarà en la línia de desenvolupar la llengua a través d'un contingut (resolució de problemes matemàtics de la vida quotidiana). 
Totes dues formacions es fonamenten en la cooperació entre l’alumnat, la col·laboració entre docents del mateix centre, el treball en xarxes de centres i la implicació de les famílies.

En aquesta trobada de presentació adreçada especialment a professorat i equips directius dels centres interessats, podrem compartir les propostes de manera més àmplia i explicar-vos el seu funcionament per tal que pugueu acabar de decidir si us semblen interessants per a desenvolupar-les als vostres centres.
Durada de la presentació 30'. Espai per a dubtes i preguntes 30'.

Equip GRAI

IMPORTANT: per a poder assistir a la sessió cal que feu la inscripció omplint el següent formulari: