WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dissabte, 16 de febrer del 2019

Desenvolupament dels programes educatius a les Xarxes d’Aprenentatge entre Iguals del GRAI

Durant els mesos de gener i febrer, a cada Xarxa estem portant a terme la sessió presencial de revisió i seguiment de la posada en pràctica dels diferents programes que promovem des del GRAI. 
A Catalunya, les Xarxes Llegim i escrivim en parella del Departament d’Educació, la Xarxa Reading in Pairs, la Xarxa Llegim en parella de les Escoles Pia, la Xarxa (En)Raonem en parella, i la recent Xarxa Llegim en parella AEIRaval. A Mallorca, la Xarxa (En)Raonem en parella i la Xarxa Llegim  i escrivim en parella. I la Red Leemos y escribimos en pareja/Bikoteka Irakurtzen eta Idazten a Navarra.



Desarrollo de los programas educativos en las Redes de Aprendizaje entre Iguales del GRAI

Durante los meses de enero y febrero, en cada Red estamos realizando la sesión presencial de revisión y seguimiento de la puesta en práctica de los diferentes programas que promovemos desde el GRAI. En Catalunya, las Xarxes Llegim i escrivim en parella del Departament d’Educació, la Xarxa Reading in Pairs, la Xarxa Llegim en parella de les Escoles Pia, la Xarxa (En)Raonem en parella, y la reciente Xarxa Llegim en parella AEIRaval. En Mallorca, la Xarxa (En)Raonem en parella i la Xarxa Llegim i escrivim en parella. Y la Red Leemos y escribimos en pareja/Bikoteka Irakurtzen eta Idazten en Navarra.