WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dilluns, 3 de febrer del 2014

European Advances in Peer Learning (#EAinpeerlearning)

El passat dijous 30 de gener va tenir lloc l'European Advances in Peer Learning a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acte, iniciat per la degana de la facultat, Sra. Núria Gorgorió, i obert als professionals de l'educació de tots els nivells educatius, va donar l'oportunitat de conèixer els darrers avenços en aprenentatge entre iguals de diferents universitats europees (Universitat de Ginebra; Universitat de Gant, Universitat de Dundee i Universitat Autònoma de Barcelona).


Els assistents van poder gaudir de la presència K. Topping, C. Buchs, H. Van Keer i D. Duran i de les seves ponències entorn les darreres investigacions en aquesta temàtica i compartir amb ells alguns dubtes i reflexions sobre l'aprenentatge entre iguals.


Des del GRAI, volem agrair la visita d'aquests experts i l'oportunitat de poder compartir amb ells experiències i poder construir vies de recerca conjuntes de cara a un futur proper.
Agrair també la col·laboració dels estudiants de traducció i interpretació de la UAB, que van realitzar el servei d'interpretació de les diverses ponències.
I, finalment, al públic assistent que va fer possible que l'acte fos un èxit, afavorint que els resultats de les actuals investigacions europees arribin als docents i aules dels diferents nivells educatius de Catalunya.
Gràcies a tots i totes!
Equip GRAI-UAB 
(@GraiUab)

(podeu fer el seguiment dels tuits de la sessió amb el hashtag #EAinpeerlearning)