WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dimarts, 14 de gener del 2014

European Advances in Peer Learning. Avenços europeus sobre aprenentatge entre iguals

 El proper dijous 30 de gener, a les 5,30 de la tarda, a la Sala de Graus (Edifici G-6) de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, representants de quatre grups de recerca europeus exposaran –de forma molt sintètica- els seus avenços en el camp de l’aprenentatge entre iguals. Els quatre grups coincideixen en la recerca sobre el disseny i explicació de pràctiques educatives, basades en organitzar les interaccions entre els alumnes de forma que els permetin aprendre uns dels altres, ja sigui a través de l’aprenentatge cooperatiu o la tutoria entre iguals.

Les intervencions, que comptaran amb un servei de traducció consecutiva (amb el suport de la Facultat de traducció i d’Interpretació), seran de:

-Céline Buchs. Interactions Sociales et Apprentissage Coopératif en situation scolaire et en formation, Universitat de Ginebra, Suïssa.

-Hilde Van Keer. Innovative Didactical Strategies. Universitat de Gant, Bèlgica.

-Keith Topping. Centre for Peer Learning. Universitat de Dundee, Escòcia.

-David Duran. Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals. Universitat Autònoma de Barcelona, Catalunya.

 Després de les intervencions, tindrem un temps per al col·loqui. Hi sou convidats.

 Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals http://grupsderecerca.uab.cat/grai/ ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.