WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

divendres, 23 de novembre del 2012

Premi Sinèrgia Educativa 2012 per a Llegim en parella a secundària.


El passat 22 de novembre, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va concedir l'accèssit al projecte Llegim en parella a secundària. Col·laboració entre la UAB i instituts per a portar a la pràctica la tutoria entre iguals per a la millora de la comprensió lectora. El treball recull el desenvolupament de Llegim en parella en l'IES Bernat el Ferrer (Molins de Rei) i en el CE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d'Anoia) i significa un reconeixement a aquests dos centres en particular i al GRAI.
Més informació a: http://www.amicsuab.cat/portal1/content.asp?ContentId=904

________________________________________________________

El pasado 22 de noviembre, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) concedió el accésit al proyecto Llegim en parella a secundària.
Trabajo de colaboración entre la UAB e institutos para desarrollar la tutoría entre iguales para la mejora de la comprensión lectora. El trabajo recoge el desarrollo de Llegim en parella en el IES Bernat el Ferrer de Molins de Rei y en el CE Jacint Vedaguer de Sant Sadurní d'Anoia y significa un reconocimiento a estos dos centros en particular y al equipo de investigación del GRAI.
Más información: http://www.amicsuab.cat/portal1/content.asp?ContentId=904