WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dimecres, 30 de maig del 2018

Sessió presentació programes GRAI

Us convidem a assistir a la sessió de presentació de la formació sobre els programes de tutoria entre iguals desenvolupats pel GRAI (Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals) de l’ICE per al curs 2018-2019:

1.   Reading in pairs, tutoria entre iguals per al desenvolupament de la llengua anglesa.
2.   (En)Raonem en parella, tutoria entre iguals per al desenvolupament de la resolució de problemes matemàtics.

En aquest enllaç us convidem a veure un vídeo il·lustratiu del programa (En)Raonem en parella: http://grupsderecerca.uab.cat/grai/content/enraonem-en-parella

La sessió de presentació serà el proper dia 13 de juny a les 17 h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra). (Durada aproximada 1h. 15min).

En aquesta trobada, adreçada especialment a mestres i equips directius dels centres interessats, podrem compartir les propostes de manera més àmplia i explicar-vos directament el seu funcionament per tal que pugueu decidir si us semblen interessants per desenvolupar-les al vostre centre.

Equip GRAI

IMPORTANT: necessitem que ens confirmeu l’assistència a la sessió per poder fer una previsió de participants. Ho podeu fer omplint aquest petit formulari:https://eformularis.uab.cat/web/ice/reuniograi