WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dimecres, 29 de juliol del 2015

En record de Pere Pujolàs

Des del GRAI, lamentem profundament la mort d'en Pere Pujolàs, ocorreguda ahir, 28 de juliol. 

El Dr. Pere Pujolàs professor emèrit del Departament de Pedagogia de la Universitat de Vic-UCC, va ser un excel·lent pedagog, i com a investigador incansable va participar en nombroses recerques i projectes sobre escola inclusiva, atenció a la diversitat i aprenentatge cooperatiu impulsats des del GRAD (Grup de Recerca d’Atenció a la Diversitat), elaborant el Programa CA/AC (Cooperar per aprendre/Aprendre a Cooperar). També, va ser membre del grup de treball del Centre d’Innovació i Formació (CIFE) de la UVic-UCC sobre Educació Inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors, promovent la Xarxa Khelidôn de centres per a l’aprenentatge cooperatiu.

Era un clar referent de l’avenç de l’educació inclusiva a les escoles i institucions al nostre país i arreu de l’estat espanyol i un expert reconegut internacionalment.

Volem manifestar des d’aquí el nostre més sincer condol al seu equip de recerca i de treball així com a tots aquells professionals i col·laboradors amb què comptava i, sobretot, és clar, a la família i amics. Des dels interessos compartits de recerca i aprenentatge ens posem al costat dels qui en pateixen directament la pèrdua i oferim el nostre suport i col·laboració en allò que calgui.

Compartim l'enllaç a la seva lliçó de jubilació “Marques de foc lliçons de pedagogia”, impartida el  20 de novembre de 2013, a mode de comiat i en reconeixement a la seva encomiable tasca per a la millora de l'educació.


Gràcies i fins sempre Pere!