WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

dissabte, 15 de novembre del 2014

El GRAI a l'anuari de l'Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura

L’anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2014, vol.3 publica l’article: Estudis i recerca sobre edició i hàbits lectors a Catalunya (2012-2013) (p. 58-70), d’Anna Villarroya (UB). L’autora fa referència a algunes de les contribucions del GRAI en l’àmbit de la competència i els hàbits lectors realitzades en aquest període. 


En l’apartat de congressos i reunions científiques, destaca la celebració de la Jornada Estatal sobre Llegim en parella realitzada el maig de 2012, amb una àmplia participació de representants de centres d’arreu de l’Estat, com a espai de reflexió i millora dels diferents àmbits del programa, entre ells, la implicació familiar. 

També s'esmenten les publicacions realitzades entorn la lectura amb altres persones en el desenvolupament de la competència lectora en l’era digital (Duran, 2012) així com els resultats de les recerques del GRAI relacionats amb la millora de la comprensió lectora i l’autoconcepte lector a través de la tutoria entre iguals (Duran i Flores, 2013).

Podeu consultar tots els articles relacionats amb la temàtica i publicats pel GRAi en aquest enllaç: http://grupsderecerca.uab.cat/grai/content/articles