WEB DEL GRAI

Visita el web del GRAI a http://grupsderecerca.uab.cat/grai/

diumenge, 6 de juliol del 2014

FINALITZA LLEGIM EN PARELLA 2013-14

Durant el mes de juny els 47 centres de Catalunya que han portat a terme el programa Llegim en parella el curs 2013-14 han estat fent les tasques de tancament del programa.
D'entre aquestes destaquem les referides a la recollida de dades  d'avaluació de la comprensió lectora de l'alumnat que ens han mostrat una millora significativa d'aquesta si comparem els resultats pretest i posttest assolits pels 2500 alumnes que han fet el programa aquest curs.
També destaquem les visites fetes entre centres i la darrera sessió presencial que ha aportat un veritable treball en xarxa, d'aprenentatge entre iguals entre els professionals. A continuació podeu veure un vídeo on alguns dels professionals parlen d'aquest aspecte.

 

Un altre aspecte  que aquest curs s'ha treballar força als centres és la implicació familiar en el programa. Una de les iniciatives sorgides del professorat ha estat compartir al centre, entre totes les famílies, una de les sessions que s'hauria fet a casa. Aquesta iniciativa ha estat molt ben valorada ja que professionals, famílies i alumnat han compartit la tasca i s'han enriquit mútuament. La fotografia correspon a un dels centres en el moment de dur a terme aquesta sessió amb les famílies.